Vores høns trives i den økologiske hønsegård. De får økologisk foder og har mulighed for at gå ud og ind hver dag, som det passer dem. De har en naturlig døgnrytme, får ikke kuperet næb og hviler på siddepinde.
Manden bag Lejre Mikropølsemageri er Pølsemageren Henrik Rasmussen, som er anden generation pølsemager i familien. Størsteparten af opskrifterne bygger på gamle principper og har været familiens eje i mere end 50 år.
Slagtergården i Holbæk har udviklet en økologisk skinke, som de har valgt at kalde ”Holbæk Fjord” skinken. Skinken er nærmest et tilløbsstykke i den lille smukke Fjordby, da kvaliteten og det årelange gode håndværk for alvor rammer smagsløgene når man sætter tænderne i skinken.
Dalsbakkegaards Angus køer og kalve plejer hele sommeren noget af Odsherreds flotteste natur.
Dels på bakkerne omkring gården. Dels i engene / fuglereservatet ved Nakke og dels på naturarealet Skansehage nord for Rørvig. Spegepølsen er derfor lavet på oksekød, og køernes velbehag kan i den grad smages!
Ligger midt i det naturskønne Odsherred, hvor den frugtbare jord, det kystnære klima og det smukke lys får det bedste frem i alt, vi dyrker. Og det kan smages. Derfor producerer vi vores egne smagfulde delikatesser, som udelukkende er baseret på lokale råvarer.
Bag Brunchboxen står Korn Frederiksberg herunder ejerne Morten og Jakob. Vi har valgt, at sætte fokus på økologi, gode råvarer og specialiteter med en god historie fra mindre danske producenter. Kig forbi eller prøv vores dejlige mad som take away!
Åbningstider
Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information
Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept